PRIVATE

Inden du går drastisk til værks og river vægge ned eller beslutter selv at bygge ny havestue, så ring til mig! Så får du hjælp til at se mulighederne og undgå at gå i stå midt i dit drømmeprojekt. Jeg kan rådgive når du skal bygge om, bygge til, bygge nyt, bare flytte rundt eller har brug for professionelle øjne på et hus du har forelsket dig i. Jeg kan også hjælpe dig med at optimere dit hus til salg.

Har du brug for sparring og modspil dine egne ideer, at få lavet skitser og målfaste tegninger, få gode råd om byggematerialer og inventar, indhente priser, indgå aftale med håndværkere? Så står jeg klar til at hjælpe dig. Især når det gælder de dyre kvadratmetre som bad og køkken, er der rigtig mange år at ærgre sig i, hvis det ikke gribes rigtigt an fra starten! Her kan det virkelig betale sig, at søge professionel hjælp! Med mere end 20 års erfaring i bagagen, kan jeg styre dig uden om alle de faldgruber, der lurer lige om hjørnet, når man er amatør.

Alle opgaver løses individuelt og skræddersyes til netop dine behov. Jeg ser på din bolig som en helhed og selv om det kun er et enkelt rum, der skal indrettes, tager jeg hensyn til flow og sammenhæng. For mig findes der ikke små opgaver. Se her hvad andre mener om min hjælp.

Tryk på knappen herunder og se priseksemplerne på indretningsforslag. Du kan også ringe til mig på 41610331 eller skrive og høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og hvad det vil koste at få løst netop din udfordring – det koster ikke noget.

 

 KØKKENET

Birgitte og Lasse fortæller hvordan jeg hjalp dem videre da deres renoveringsprojekt blev en trussel mod parforholdet:

"Vores boligrenoveringsprojekt var gået helt i stå. Efter år med snak og et virvar af ideer var vi efterhånden helt beslutningslammede, hvad der ikke var befordrende for parforholdet. Så fandt vi på at give os selv en indretningsarkitekt i julegave.
 •  

  Se mere >>>

  På sin meget lyttende og engagerede facon fandt Susanne hurtigt ind til kernen af vores udfordring: at få placeret rum og funktioner i forhold til hinanden. Hun fornemmede både familiens funktionsbehov og kvaliteterne i det gamle bondehus. Hun gav os et skitseforslag, der fik de store brikker til at falde på plads, og de små brikker til at skille sig ud som kreative forandringsmuligheder. Susannes kvalitet er at hun både kan lytte og spørge ind til kundens behov, og samtidig give et professionelt modspil til kundens egne idéer."

  Det betaler sig at få hjælp
  Husets hjerte, det dyre rum - og en af de helt store indretningsmæssige udfordringer. For mange lykkes det først i tredie forsøg! Her kommer jeg ind med erfaring og rådgivning og hjælper dig igennem til et resultat som du ikke vidste du kunne få. Kontakt mig inden du spilder både tid og penge - eller bliver skilt!....

   

  Se mindre <<<

 BADEVÆRELSET - TOILETTET

Louise og Niels (+3 børn) fik totalrenoveret deres 50'er-hus over en toårig periode. Her fortæller de hvordan de oplevede at få hjælp:

"Grunden til at mange (inklusiv os) kommer op og tottes under et byggeforløb er, at det er så svært at forestille sig hvordan det kommer til at se ud når det er færdigt. Usikkerheden betyder at der ikke besluttes noget. Vi tog tilløb i mange år og var ufatteligt mange løsningsmodeller igennem.
 •  

  Se mere >>>

  Det Susanne har gjort i vores hus, har været en god blanding af overblik og flytten grænser således, at vi i dag er utroligt glade for resultatet som vi ALDRIG ville være nået frem til uden hendes hjælp! Og så har det været ægteskabsforlængende!!"

  Hold prisen på husets dyreste kvadratmetre
  Resultatet skal holde længe og bliver resultatet ikke optimalt - er der mange år at ærgre sig i. Det kan derfor virkelig betale sig at søge professionel hjælp når der skal bygges nyt bad eller det eksisterende skal bygges om eller renoveres. Jeg hjælper med at finde rundt i de mange valgmuligheder, har styr på vådrumsreglementet, installationer, styring af håndværkere, indhentning af priser, holdbarhed, materialer, rengøringsvenlighed...?

   

  Se mindre <<<

 OPHOLD ARBEJDE SOVE

Janne fortæller om hvordan hendes nye, alt for store sofa endte med at få en tvilling efter at hun fik nye øjne til at se på stuens muligheder:

"Jeg var låst totalt fast i indretningen af min lange smalle stue, da jeg til sidst tog kontakt til en indretningsarkitekt. Stort var mit held, da jeg erfarede, at hun med det samme kunne se mulighederne i stuen. Jeg havde erhvervet mig nogle nye møbler, som for mig virkede alt for store og voldsomme til min stue, men Susanne fik det hele på plads, så det virkede meget lettere.
 •  

  Se mere >>>

  Susannes kyndige og meget behagelige og varme vejledning gjorde, at jeg følte mig fuldstændig sikker på, at det var det rette valg. Hun hjalp med alle de sidste detaljer: løse tæpper, gardiner, billeder og lys - og så foreslog hun, at jeg købte endnu en sofa i en kontrastfarve til den jeg allerede havde anskaffet. I den rette kombination virkede det slet ikke voldsomt - tværtimod. Nu fungerer stuen og virker faktisk større!!!"

  Et hjem der ikke fungerer, bliver aldrig smukt!
  Man fornemmer at der er noget galt, og tingene vil ikke finde sin rette plads. Mange køber nye møbler, belysning, kunst, nips - men ingenting hjælper. Ligegyldigt om vi har små eller store hjem, kan det være en udfordring at få det til at fungere. Kan du ikke få dit hjem helt på plads, så skulle du måske gøre som Janne og kontakte mig! 41610331

   

  Se mindre <<<

 KONSULTATION

Er du bare kørt helt fast i indretningen af dit hjem og har du brug for nye øjne og professionelle indspark til at få skabt et dejligt hjem? Så kan en konsultation være løsningen. Jeg kommer og "er din" i 2 timer - det plejer at være nok. Det er ikke det samme som et gennemtegnet indretningsforslag, men ud fra mine spontane indtryk får du hjælp til at rydde op, rydde ud, omrokere, sætte farver eller hvad der nu er brug for hjemme hos dig. Måske har du forelsket dig i et nyt hus, men er i tvivl om løsninger og muligheder? Eller vil du sælge din bolig og have den gjort appetitlig for køber?

 •  

  Se mere >>>

  Besøget kan også munde ud i, at vi går videre med et egentlig indretningsforslag eller en mindre ombygning. Men det tager vi til den tid. Sådan en konsultation koster 3000 kr til private incl. moms. Uden for 5700 området beregnes kørsel og evt. broafgift efter nærmere aftale. Ring til mig på 41610331 eller skriv. Så finder vi en løsning. Se evt. hvad andre kunder har sagt efter mit besøg.

   

  Se mindre <<<

 LONG DISTANCE INDRETNING

Det er slet ikke nødvendigt for mig at komme i dit hjem for at hjælpe dig med indretningen. Jeg har skabt mange skønne hjem, som jeg aldrig har besøgt.
Fordelen for dig er at du sparer udgiften til at jeg transporterer mig frem og tilbage.

 •  

  Se mere >>>

  CASE:

  1: Lone og Gert fra Esbjerg skrev til mig via min hjemmeside: Vi søger hjælp til indretning af stue + køb af sofabord + evt. reol. Er det noget du kan være behjælpelig med?

  2: Og det er helt klart noget jeg kan hjælpe med: Jeg kan se at I bor i Esbjerg, så det vil være smartest (og billigst for jer) at jeg hjælper jer "long-distance". I sender mig fotos og plantegning med mål af jeres stue + beskriver funktioner, ønsker og behov - enten pr. mail eller telefon.

  3: Vi enedes om en pris og de gik i gang med at fotografere stuen og at måle op. Både rum og møbler. De lavede også en prioriteret liste over deres ting og hvilke funktioner de ønskede i rummet (fotos og tegninger fra dem).

  4: Så gik jeg i gang med at tegne rummet op i 3D og med at nyindrette rummet. Den største revolution var nok at jeg byttede rundt på sofagruppe og spisegruppe. Ellers blev der ryddet ud i de mørke møbler og tilføjet nye lette møbler og tæpper. Tegningerne blev sendt pr. mail til Esbjerg.
  Se indretningsforslaget

  5: Lone og Gert var både overraskede og rigtig godt tilfredse med mit forslag. Vi aftalte at mødes hos Trend Bazar i Ringe, som jeg har en aftale med og som i sidste ende betalte mit honorar som en slags rabat til kunden. Her fandt vi frem til de møbler og tæpper som kunne passe ind i forslaget.

  6: Møblerne blev leveret fra Trend Bazar til kunden og et år efter fik jeg denne mail fra Lone og Gert:

  Kære Susanne Jeg ved ikke, om du er klar over, at jeg ofte tænker på dig, eller rettere det arbejde du gjorde for os?

  Nu er det ca. 1 år siden du hjalp os med vores stue, 1 års cyklus er gennemgået og det har indretningsmæssigt været helt fantastisk! Vi kan alle være her (+ vores gæster), vi har ikke ændret på noget, det er nemt at holde, det holder os fast i, at vi ikke køber noget, som vi alligevel ikke har plads til eller brug for, men som vi måske bare godt kan lide. Vi har enddog solgt én af vores lænestole og vi har ikke vores nips stående fremme på én gang, men jeg "laver skiftende udstillinger", som jeg kalder det.

  Indretningen er blevet rost af vores børn og gæster. Dog sagde vores datter lige til en start, at hun var ked af, at vi solgte ud af hendes barndom! Efterfølgende har hun dog sagt, at hun synes det er blevet meget pænt og enkelt. Tusind tak for hjælpen.

  Pengene og arbejdet til det hele er givet god ud til en daglig glæde og fornøjelse for os begge.

  Mange venlige hilsner fra Gert og Lone, Esbjerg

   

  Se mindre <<<

 SEND MIG DIT HJEM

Du måler selv det/de rum op det drejer sig om. Du behøver ikke tegne din skitse i målestoksforhold - bare målene er korrekte. Jeg sender en anvisning på hvordan målene skal tages, hvis ikke du er sikker på hvordan det foregår.

 •  

  Se mere >>>

  FOTOS
  Du stiller dig midt i rummet og tager billeder hele vejen rundt.

  INVENTAR
  De ting der er i spil og som du gerne vil bevare, tager du også mål af som du kan se på Lone og Gerts liste (klik på de små billeder til venstre) Er der nye ting du kunne tænke dig at anskaffe, så sender du også billeder af dem eller linker til en hjemmeside hvor de kan ses.

  HVAD ØNSKER DU DIG?
  Skriv det ned eller fortæl mig det pr. telefon. Lav en liste over hvad der fungerer godt og hvad der ikke duer.

  Så er vi godt på vej og nu er det min tur til at gøre arbejdet!

   

  Se mindre <<<

 MIT ARBEJDE MED INDRETNINGSFORSLAGET

Ud fra Lone og Gert's opmåling + fotos, tegnede jeg rummet i 3D. Når stuen på den måde står helt tom, er det meget lettere for mig at vurdere mulighederne i rummet.

 •  

  Se mere >>>

  HØJT OG LAVT

  Jeg kigger på "de gode steder" at placere de forskellige funktioner. Hvor ville jeg helst selv sidde? Og det slog mig straks at sofagruppen skulle flyttes hen til terassedøren. Når man sidder lavt (og sofagruppen var den Lone og Gert brugte mest) - er det rart at kunne kigge ud i haven gennem vinduer der går til gulv.

  Ved spisebordsgruppen sidder man højere (og sjældnere) og derfor kan den sagtens placeres ved de almindelige vinduer.

  FOR MEGET TRÆ
  Stuen er ikke voldsomt stor, men der var mange forskellige møbler og mange forskellige træsorter. Selvom jeg gerne ville anvende så meget som jeg kunne, var jeg nødt til at rydde ud og forenkle. Skulle der tilføres nye møbler, måtte de være "neutrale" sort, hvid, grå evt. stål. IKKE flere træsorter!

  SPREDT FÆGTNING ELLER GRUPPER
  Møbler og billeder var spredt jævnt i hele rummet. det gør det svært at overskue indretningen og det var tydeligt for mig, at de to stole ved vinduet ikke blev brugt ret tit. Jeg ville derfor lave to klart definerede grupper med luft imellem: Spisegruppe og sofagruppe. Jeg valgte et firkantet Woodnotes papirtæppe til spisegruppen og et rundt "rya" tæppe til sofagruppen. På den måde defineres de to "øer" med hver sin karakter. Sofabordet blev erstattet af to mindre, runde borde i sort/hvidt.

  TV - ALTID EN UDFORDRING
  Lone og Gert var rigtig glade for deres B&O fjernsyn + anlæg, så det skulle bevares. Derfor fandt jeg en løsning hvor det blev placeret lige indenfor døren fra gangen - tæt på sofagruppen. Anlægget + DVD mv. blev placeret i skabe med speciel stof-front, som fjernbetjeningen virker igennem. Den hvide farve på reolerne giver ro i rummet.

  ENDELIG!
  Da vi var enige om indretningen - mødtes vi hos Trend Bazaar i Ringe og valgte tæpper, reoler, borde mv.

  Trend Bazaar leverede det hele og gav mit honorar i rabat på købet (oveni deres egen rabat). Kontakt mig hvis du vil høre mere om den mulighed. 41610331

   

  Se mindre <<<

 

Programmeret og hosted af nordicweb