Hvad siger kunderne?

 FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE

Fandt lige en mail hvor jeg kan se at du første gang trådte ind i huset her i Ryslinge den 28.10.2015 så ret præcist 1 år og 5 måneder tog det at få omskabt vores administration og det har været alt arbejdet og alle pengene værd! Der er meget mere venligt og flot her nu. Der er stor glæde med ombygningen og indretningen, det er virkelig blevet godt. Jeg vil huske på dit navn, hvis vi skulle få brug for en dygtig arkitekt i fremtiden

Conny Elnegaard, Fuldmægtig
Sundhed & Omsorg, Faaborg-Midtfyn Kommune

Du skal vide, at du har gjort den helt store forskel i forhold til hvordan ”vores” hus er blevet indbydende og anderledes i forhold til andre administrationsbygninger. Du er så dejlig ”skæv” i din tankegang og tilgang. Håber vi på et senere tidspunkt vil få mulighed for at bruge din ekspertise igen.

Marianne Jessen, Boligadministrator
Sundhed & Omsorg, Faaborg-Midtfyn Kommune

 

Se mere >>>
 

 BØRNEBIBLIOTEK

Vores afdeling for de større børn hang overhovedet ikke sammen! Så vi tog igen fat i Susanne, der tidligere har løst opgaven med at give musikbiblioteket her i huset et løft. Hun var meget lydhør og der var en rigtig god og kreativ dialog omkring ønsker, ideer og tanker – meget konstruktivt.

Resultatet blev et rigtig flot sofahjørne med vægpaneler, lamper og bord, en løsning for vores søge-PC, udstillingsreoler og borde med tilhørende skamler. Dertil fik vi en signatur-figur som er en helt enkel husgavl, der går igen i indretningen og som let kan bruges i fremtidig indretning. Alt sammen meget stilrent med afstemte farver som passer godt til vores målgruppe (børn/unge). Løsningerne er gennemtænkt og fungerer godt i praksis. Efterfølgende er der kommet mange positive kommentarer fra vores brugere - et godt tegn!

Prisen passer godt med det resultat vi har fået. Kvalitet koster, sådan er det. (Jeg er ganske overbevist om at Susanne har brugt flere timer på os end der er faktureret!)

Vi er så tilfredse med resultat og behandling, at hun allerede er igang med at skabe løsninger andre steder i biblioteket - med samme sikre hånd som altid!

Anne Gunnar, børnekulturkonsulent og børnebibliotekar.
Svendborg Bibliotek

 

Se mere >>>
 

 KRUUSE A/S

Det har været fantastisk inspirerende at arbejde sammen med en professionel omkring indretning, og jeg synes du har været super god til at læse os. Det har lært os at være kreative på mange måder også hvad økonomien angår ;-) Jeg har også lært, at det kan betale sig at arbejde strategisk med indretning. Vi bruger alle dine inputs, selvom der nok ikke bliver råd til det hele i første omgang. Tusind tak for hjælpen!


Rikke Wagner HR Koordinator

 COMWELL KOLDING . KONFERENCEHOTEL

Fornemmelse for indretning, smag, holdninger, overblik og indlevelse er nogle af de kvaliteter Susanne besidder. Vores mangeårige samarbejde (8 år) har givet mig mange gode timer og resultater som jeg ikke selv ville kunne forestille mig mulige. Fra de helt små, men vigtige detaljer, til design og styring af omfattende værelsesrenoveringer og udvikling af nye konferencekoncepter, har det været en fornøjelse at arbejde sammen med Susanne om udvikling af vores store hus! Mine varmeste anbefalinger.


Direktør Hanne Gjørup Hansen

 VEJLE RÅDHUS

Vi har haft flere indretningskonsulenter ind over i vores store hus i tidens løb, men ingen så dygtige som indretningsarkitekt Susanne Magelund, som har stået for nyindretning af VIP mødelokale, kursuslokaler, venteområder og gangarealer samt kantine. Herunder ophængning af kunstværker.


Niels Nybye Ågesen, kommunaldirektør

 FRITIDSHUS

I forbindelse med renovering af vort sommerhus (bindingsværkshus) som samtidig skulle gøres beboeligt for længere ophold, søgte vi en mulig indretningsarkitekt. Via en søgning på nettet fandt vi frem til Susanne Magelund. Hendes profil på nettet tiltalte os og da vi kort forinden havde besøgt Naturama i Svendborg og i den anledning kommenteret det gode cafémiljø, og nu fandt ud af, at det var Susanne, som stod bag, så bestemte vi os for at kontakte hende.

Det blev et godt første møde, som fandt sted i vort fritidshus, hvor Susanne lyttede intenst til vores tanker om huset. Derefter viste hun os, på en opmærksom måde de muligheder, som efter hendes mening fandtes i huset – ikke mindst hendes blik for omgivelsernes betydning for de muligheder huset rummede (udsigt til naturen, lyset osv.) imponerede os.

Det har været fint og stramt styret, specielt har vi været glade for Susannes måde at håndtere kontakten til de mange håndværkere på for os. Vi har selv et meget travlt arbejdsliv, så her har Susannes indsats været både nødvendig og meget tilfredsstillende. Vi har mødtes adskillelige gange i forløbet, da det har været vigtigt for Susanne, at vi var løbende orienterede og med i alle beslutninger.

Vi kan kun på det varmeste anbefale indretningsarkitekt Susanne Magelund.

Bedste hilsner
Gabriella Dahm og Lars Hagensen . Odense.

 

Se mere >>>
 

 PRIVATBOLIG

Vi tænker på dig hver dag i vort dejlige hjem, som uden din hjælp havde været et museum! Hver gang jeg kommer hjem oplever jeg en følelse af: Her er rart at være - her hører jeg til! Den ro og den sammenhæng du var os behjælpelig med at strikke sammen med et miks af vores egne ting og nye elementer, glæder os dagligt. Vi sender dig fotos, så du kan se, at vi stadig - 12 år efter er tro mod dine tanker og ideer.


Jørgen & Elsebeth . Fredericia

 2 EJERLEJLIGHEDER

Jeg vil bare benytte lejligheden til endnu engang at takke for din store hjælp med ombygningen af lejlighederne. Især 4. sal hvor jeg nu selv bor, er blevet helt fantastisk indrettet, med et vidunderligt skønt køkken og et luksuriøst badeværelse. Det er som en drøm at være her.


Niels Frantzen . Svendborg

 

 

 


 

Programmeret og hosted af nordicweb